Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Γούρι, γούρι!!! (Vol. 2)Και φυσικά αφού υπήρχε το Vol. 1 ήρθε και το Vol. 2 στα γουράκια μας για το 2014. Και τι πιο επίκαιρο από τα γούρια, τώρα που το 2014 είναι μόλις 5 μέρες μακριά;  
Και επειδή όσα είχαμε να πούμε τα είπαμε στο προηγούμενο post, λέω σε αυτό να σας αφήσω απλά να δείτε τις δημιουργίες που κάναμε με την Μαριάννα και ελπίζω στο τέλος να μας πείτε τη γνώμη σας!!!
Ξεκινάμε λοιπόν με 2 ακόμα γούρια με φυσητό γυαλί όπως αυτά που είδατε στην πρώτη ανάρτησή μας.
Φτιάξαμε ακόμα και κάποια από πηλό, πήλινες καρδιές σαν τις πραγματικές, εύθραυστες όπως και οι κανονικές που περιμένουν να τις αγαπήσουν οι ιδιοκτήτες τους για να τους φέρουν γούρι!


Κάποιες με κλειδιά, για να έχετε το κλειδί της ευτυχίας το 2014 (το οποίο σας το ευχόμαστε έτσι και αλλιώς!)  Και κάποια πιο απλά και διακριτικά για όλα τα γούστα.

 


Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν από τις επιλογές που είχαμε στο bazaar μας και κάποια ρόδια, που ως γνωστών φέρνουν και αυτά γούρι και καλοτυχία στο σπίτι.Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι δημιουργίες μας και μακάρι το έτος που έρχεται να είναι τυχερό και ευτυχισμένο για όλους μας!!!

Μαριλένα και Μαριάννα
Ή                  
Μαριάννα και Μαριλένα

2 σχόλια:

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...