Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αφήστε μήνυμα… στο μαυροπίνακα!!!



Είχα 2 προβλήματα, τα οποία τα έχει γενικά πολύς κόσμος αλλά βρήκα μια λύση και για τα 2!!!!
Καταρχάς είμαι από τους ανθρώπους που δεν θυμούνται συχνά τι έχουν να κάνουν. Και προκειμένου να θυμάμαι κάθε μέρα σκαρφίζομαι διάφορα. Όπως να βάζω υπενθυμίσεις στο κινητό (τις οποίες συνήθως δεν ακούω), να γράφω πάνω στα χέρια μου (πολύ κακή ιδέα), να βάζω post it ακόμα και στο ψυγείο (ακόμα χειρότερη ιδέα γιατί συνήθως κοιτάω το εσωτερικό του και όχι τα χαρτάκια έξω από αυτό) και άλλα πολλά.

Το δεύτερο μου θέμα είναι όταν θέλω να αφήσω κάποιο σημείωμα στην μαμά μου που μένουμε μαζί. Καλά συνήθως την παίρνω τηλέφωνο, μηνύματα δεν ξέρει να διαβάζει! Αλλά αν θέλω να της υπενθυμίσω κάτι όταν γυρνάει σπίτι και εγώ λείπω ή αν δεν την βρίσκω στο κινητό και θέλω να της πω κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθούμε!

Βρήκα λοιπόν την λύση!!!

Έφτιαξα λοιπόν ένα ξύλινο πινακάκι, που αφού στόλισα με κάποιο μοτίβο, έκανα το κάτω μέρος τους μαυροπίνακα για να γράφω σημειωματάκια με κιμωλία και για τελείωμα ένα σχοινί με μανταλάκια για να πιάνω τα Post it μου!

Και επειδή πολύ σας κούρασα δείτε τώρα μονοκοπανιά όλα τα πινακάκια που δημιούργησα!









Διαλέξαμε λοιπόν το δικό μας και αφήνουμε η μια στην άλλη μηνυματάκια, που ακόμα και αν δεν έχουμε κάτι να πούμε γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι! Έγινε το παιχνίδι μας!!!

Φυσικά μπορώ να φτιάξω σε οποιοδήποτε σχέδιο ή μ οποιοδήποτε μοτίβο!! Πώς σας φαίνονται λοιπόν;

Εγώ, η Μαριλένα!

11 σχόλια:

  1. Τέλεια!!
    Χρηστικά και γουστόζικα...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έρωτας με την πρώτη ματιά τα πινακάκια σου! Τις τρύπες στο ξύλο με τί τις άνοιξες; (θα φτιάξω κι εγώ όπως κατάλαβες) Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ, τα ξύλα τα φτιάχνουμε μαζί με τον πατέρα μου που είναι ξυλουργός, οπότε τις λεπτομέρειες τις ξέρεις αυτός! :)

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικά!!!!!!!!!! Πολύ όμορφη η ιδέα και τέλεια η εκτέλεση της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε πολύ!!! Πάντα τα καλά σου λόγια μας χαροποιούν ιδιαίτερα!!!

      Διαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...