Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κύβοι αναμνήσεων vol 2



Πριν κάποιες μέρες είχα κάνει ανάρτηση για τους κύβους αναμνήσεων που είχα φτιάξει για 3 υπέροχα ζευγάρια. Ύστερα από αυτή την ανάρτηση ήρθε λοιπόν μια παραγγελία για 2 ακόμα κύβους, 2 ακόμα υπέροχων ζευγαριών. Η παραγγελία αυτή έγινε από την blogoφίλη μας Κατερίνα, της οποίας πρέπει οπωσδήποτε να επισκευτείτε το τόσο προσεγμένο blog της Positive Thinking Greece!!! Η θετική ενέργεια που μεταφέρει μέσω των αναρτήσεών της, δεν περιγράφετε! Και όλοι, λίγο- πολύ, έχουμε ανάγκη από θετική ενέργεια στη ζωή μας, δεν συμφωνείτε; ;)



Αρχικά μας ζήτησε να φτιάξουμε έναν κύβο με φωτογραφίες δικές της και του συντρόφου της, και μας έστειλε κάποιες καταπληκτικές εικόνες, οι οποίες συνέθεσαν αυτό το αποτέλεσμα.



Στην συνέχεια μας έκανε και την πιο γλυκιά παραγγελία… έναν κύβο με φωτογραφίες των γονιών της, τον οποίο τους έκανε δώρο για την επέτειο των 31 χρόνων τους. Συνδυάζοντας λοιπόν τις υπέροχες φωτογραφίες από το παρελθόν τους και το παρόν, βγήκε ένας πραγματικός κύβος αναμνήσεων με όλη την σημασία του!!!




Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη ειδικά όταν διαβάσαμε στο blog της Κατερίνας ότι ο κύβος άρεσε στους γονείς της και ότι η κίνησή της αυτή τους χάρισε μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή. Με τη σειρά μας λοιπόν να πούμε και εμείς χρόνια πολλά στους γονείς της Κατερίνας και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!



Αυτοί λοιπόν είναι οι νέοι κύβοι αναμνήσεων μας, ένας για ένα νέο ζευγάρι και ένας για ένα ζευγάρι με μεγάλο παρελθόν, που και τα δυο ευχόμαστε να έχουν κοινό ένα υπέροχο μέλλον!!!



Να ευχαριστήσουμε και πάλι της Κατερίνα, και να σας ενημερώσουμε πως το υπέροχο blog της έγινε 1 χρόνου, και κάνει ένα giveaway και ένα από τα δυο δώρα είναι και ένα δικό μας ζευγάρι σκουλαρίκια! Ευχαριστούμε Κατερίνα και χρόνια πολλά στο blog σου, να συνεχίσεις να μας φτιάχνεις τις μέρες!

Εγώ,
η Μαριλένα



14 σχόλια:

  1. :) ωω τι ωραία έκπληξη!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας και τις ευχές σας..!
    Πραγματικά ήταν μεγάλη η συγκίνησή τους, ήταν κάτι που δεν περίμεναν! Και ο σύντροφός μου ενθουσιάστηκε πάρα πολύ και έχει σκοπό λέει στο μέλλον να παραγγείλει κι εκείνος έναν με δικές μου φωτογραφίες!
    Χαίρομαι που οι κύβοι ήταν αφορμή να σας γνωρίσω μέσα από εδώ και θα χαρώ πολύ να τα λέμε!! Καλή συνέχεια με πολλές δημιουργίες και να περνάτε όμορφα!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαιρόμαστε όταν αυτά που φτιάχνουμε αρέσουν σε αυτόν που τα πήρε και φυσικά όταν του προκαλεί τόσο όμορφα συναισθήματα... Σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά!! Και τώρα που βρεθήκαμε θα τα λέμε συχνά!!! Καλή συνέχεια στο υπέροχο blog σου!

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζω τη σελίδα σας από την Κατερίνα και θαυμάζω τη δουλειά σας από κοντά. Υπέροχοι οι κύβοι της Κατερίνας .
    Καλή συνέχεια
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ, χαιρόμαστε που σου αρέσει η δουλειά μας και ελπίζουμε να τα λέμε συχνά!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο κορίτσια, ηρθα κι εγώ απο την Κατερίνα για να σας γνωρίσω και να δώ τα ωραία δωράκια που φτιάχνετε, οι κύβοι είναι πρωτότυποι πραγματικά και πολύ όμορφοι, φιλιά πολλα Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου σε ευχαριστούμε που ήρθες και εσύ στην blogoπαρέα μας και ελπίζουμε να σου αρέσουν και όσα θα επακολουθήσουν!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Κορίτσια γεια σας!!!
    Από της Κατερίνας μας έρχομαι!!!
    Οι κύβοι σας είναι απίστευτοι. Μπράβο σας!!
    Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!
    Πολλά φιλάκια!!!
    Και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ήρθες Ροδούλα!
      Αχ, αυτή η Κατερίνα, πόση αγάπη μας μετέφερε από το blog της! Θα χαιρόμαστε να σε βλέπουμε! :) Καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  5. Γίναμε ένα μεγάλο γκρουπάκι τελικά κορίτσια!!!Εκπληκτικά παραμυθένια τα κυβάκια σας..Live αναμνήσεις για μιά ζωή!!συγχαρητήρια για την έμπνευση!!θα τα λέμε απο τα μπλόγκ μας!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Όντως, ένα μεγάλο παρεάκι! Αυτά κάνουν οι μπλογκογειτονιές! Καλώς μας ήρθες, φυσικά και θα τα λέμε! :)

      Διαγραφή
  6. Κορίτσια καταπληκτικά.... κορίτσια ταλαντούχα.....
    Φανταστική ιδέα οι κύβοι των αναμνήσεων και όχι μόνο ιδέα αλλά και η υλοποίησή της εκπληκτική!!!! Άλλο ένα μεγάλο μπράβο και στις δυο σας!!!!
    Φιλιά πολλά και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Φιλία, σε ευχαριστούμε για τα τόσο καλά λόγια σου! Μα μπορούμε να μην ανταποδόσουμε;;; :)

      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα σας, υπέροχη δουλειά.. θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τους κύβους αναμνήσεων πώς μπορώ να τους παραγγείλω, πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει η παραλαβή τους (Κρήτη) κτλ.. σας ευχαριστώ πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρία, καλή σου μέρα! Σε ευχαριστούμε για το σχόλειό σου! Για να λάβεις περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας μέσω message στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/MnMHandmadeStories?ref=hl&ref_type=bookmark

      Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...