Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Με σύρμα και χρώμα…



Καλημέρα και πραγματικά πόσο ζεστή ημέρα και η σημερινή…
Σκέφτηκα λοιπόν σήμερα να σας δείξω για πρώτη φορά κάποιες δημιουργίες μου πιο καλοκαιρινές… σαν να λέμε της καλοκαιρινής κολεξιόν… :Ρ
Όπως έχουμε πει πολλές φορές με την Μαριάννα, το σύρμα και η δημιουργία κοσμημάτων με αυτό μας συναρπάζει. Συνεχώς λοιπόν ψάχνουμε τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά, νέα υλικά για να το παντρέψουμε και  να δημιουργήσουμε διαφορετικές υφές και αισθήσεις στις δημιουργίες μας.
Σας παρουσιάζω λοιπόν το αποτέλεσμα κάποιων προσπαθειών μου να συνδυάσω το σύρμα με πολύ, μα πολύ χρώμα, και να του δώσω μια καλοκαιρινή αίσθηση. Θα ξεκινήσω με τα κολιέ που έφτιαξα… Κάποια μεγαλύτερα για να φορεθούν χαμηλά στον λαιμό,



Και κάποια πιο μικρά για πιο κοντό μενταγιόν,

 


Στη συνέχεια έφτιαξα και κάποια δαχτυλίδια, τα οποία ήταν ιδέα του αδερφού μου πρέπει να ομολογήσω, όταν μου ζήτησε να φτιάξω ένα δώρο στην κοπέλα του..


Ορίστε και φορεμένα...



Όπως καταλάβατε έχουμε γκάμα χρωμάτων!!!



Και φυσικά, όταν έχουμε και μενταγιόν και δαχτυλίδια, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να συνδυαστούν και να γίνουν ένα καλοκαιρινό σετ..

 


Αυτή είναι λοιπόν η αρχή μόνο των καλοκαιρινών δημιουργιών μας και σας υπόσχομαι πως ακολουθούν πολλά ακόμα!!! So stay tuned!!!

Εγώ, η Μαριλένα.

12 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα!! Ειδικά τα χρώματα, άκρως καλοκαιρινά! Και πολύ καλή η ιδέα του αδερφού για το δακτυλίδι! Καλή συνέχεια εύχομαι με όμορφες δημιουργίες! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που σου αρέσουν! λίγο χρώμα πάντα ομορφαίνει τη ζωή μας!!! Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  2. Εκπληκτικά!!! Φανταστικά! Ειδικα αυτα στις αποχρωσεις μωβ, φουξια, μπλε με τρελανανε. Ποσο τελεια δαχτυλιδια!Μπραβο Μέλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ και εμένα αυτές είναι οι αγαπημένες μου αποχρώσεις και φυσικά έχω φτιάξει και ένα μωβ για εμένα!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφα και με τέλεια φωτεινά χρώματα!!!Μπράβο!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να έχεις το πιο φωτεινό και πολύχρωμο καλοκαίρι!!! φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Είναι πολύ ιδιαίτερα και καλοδουλεμένα , πρωτότυπα αλλα μια απορία την έχω . Το χρώμα πως ενσωματώνεται με το σύρμα ?Κάνει και ζέστη και έχει νερουλιάσει ...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ,!!! επειδή τώρα τρέχουμε θα σας ετοιμάσουμε αργότερα ένα tutorial να δείτε πως γίνονται!

      Διαγραφή
  5. Καλέ κορίτσια τι όμορφα κοσμήματα είν' αυτά...... και τι φανταστικά χρώματα.... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ; ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ; Θέλουμε tutorial!!!!!!!!!!!! Πω πω.... αν τα δουν οι κόρες μου θα τρελαθούν!!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια... Τώρα σας ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο.. μόλις τελειώσει θα σας φτιάξουμε ένα tutorial!!

      Διαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...