Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

From one M to another!!!



Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, καθώς οι προετοιμασίες και τα σουβλίσματα δεν μας επέτρεψαν να τα πούμε νωρίτερα!

Κατά καιρούς είτε εγώ είτε το έτερον M, έχουμε κάνει αναρτήσεις για δώρα που κάναμε σε φίλους μας. Αυτή λοιπόν η ανάρτηση είναι πολύ σημαντική γιατί γίνεται από το ένα Μ στο άλλο του μισό!!! Θέλω δηλαδή να μοιραστώ μαζί σας το δώρο (ένα από τα δύο, το άλλο θα ακολουθήσει) που έκανα στην υπέροχη φίλη μου Μαριάννα για τα γενέθλιά της. Φίλη μου , ξέρεις πόσο σε αγαπώ και οτι πάντα θέλω να είσαι ευτυχισμένη, τις ευχές μου λοιπόν στις μετέφερα απο κοντά, οπότε εδώ θα αρκεστώ στο να παρουσιάσω το δωράκι σου!



Αν σας θυμίζει κάτι είναι παρόμοιο με το δώρο της φίλης μου Κατερίνας, αλλά το καθένα είναι ξεχωριστό και με την δική του σημασία.

Στις 27 λοιπόν Απριλίου η φίλη μου είχε γενέθλια!!!


 
Χρησιμοποίησα λοιπόν την τεχνική του Decoupage, αφού βέβαια πρώτα έφτιαξα την εικόνα που ήθελα να χρησιμοποιήσω. Είχα σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό τι ήθελα να της φτιάξω και τι ήθελα να της πω μέσω αυτού. Η αλήθεια είναι ότι έψαξα πολύ για το κάθε στοιχείο που θα συνέθετε το δωράκι, γιατί ήθελα να είναι τέλειο. Το κείμενο το ήξερα εξ αρχής, γιατί είναι κάτι που μας ταιριάζει πολύ ειδικά αυτήν την περίοδο της ζωής μας. Βρήκα λοιπόν και (για εμένα) το τέλειο φόντο και συνδυάζοντας τα βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.






Το φόντο όπως βλέπετε είναι ένας Vintage χάρτης, με λεπτομέρειες, όπως ο ήλιος πάνω δεξιά και μια πυξίδα κάτω αριστερά που όχι μόνο τον ομορφαίνουν, αλλά ενισχύουν και το μήνυμα του κειμένου!! Γνωρίζοντας λοιπόν πόσο θα άρεσε αυτή η εικόνα και στην Μαριάννα ήμουν σίγουρη οτι έπρεπε να είναι αυτή το φόντο μου!





Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια φωτογραφία μας από κάτι τέτοιο. Αφού έψαξα με τις ώρες τις φωτογραφίες μας, επέλεξα αυτή, οπότε να ‘μαστε και εμείς!!! Και με κορνίζα παρακαλώ όχι ότι και ότι… :Ρ



Ελπίζω να σας άρεσε λοιπόν το δωράκι μου και αναμείνατε για το επόμενο!!!

Εγώ, η Μαριλένα

8 σχόλια:

  1. Φίλη μου, δεν θα μπορούσα να έχω πάρει πιο όμορφο και ουσιαστικό δώρο! Συγκινίθηκα τόσο πολύ όταν μου το έδωσες!... Σε αγαπώ πολύ πολύ! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά κορίτσια! Και βέβαια χρόνια πολλά (έστω και με καθυστέρηση) στη Μαριάννα, για τα γενέθλιά της! Υπέροχο το δώρο.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!!! Να 'σαι πάντα καλά και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το δωράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουκλίτσες (γιατί κούκλες είσαστε), Χρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά!
    Χιλιόχρονη κι' ευτυχισμένη να είναι η Μαριάννα.... Το δώρο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!! Μπράβο Μαριλένα για την καλαισθησία σου!!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα κομπλιμέντα σου, κοκκινίσαμε :)
      Φυσικά η Μαριάννα σε ευχαριστεί για τις ευχές σου κκαι εγώ χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το δωράκι μου!

      Διαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...