Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Μανούλα σ'αγαπώ!!!



Καλή σας ημέρα, και πραγματικά τι όμορφη μέρα είναι σήμερα!!! 
Είναι η μέρα που επίσημα τιμάμε τις μανούλες μας! Είναι μια μέρα αφιερωμένη σε αυτούς που το αξίζουν περισσότερο. Φυσικά για την κάθε μανούλα η μεγαλύτερη χαρά και το μεγαλύτερο δώρο είναι το γέλιο του παιδιού της, η χαρά του, οι επιτυχίες του… Αλλά δεν θα μπορούσαμε σαν παιδάκια που είμαστε, να μην σας πούμε χρόνια πολλά και να μην σας δώσουμε κάτι σαν δώρο από την καρδιά μας! 
 



Να πούμε λοιπόν και εμείς χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου, ιδιαίτερα στις μανούλες τις Bloggοπαρέας μας!!! Και φυσικά στις δυο υπέροχες μανούλες μας, την μαμά Καίτη και την μαμά Μαρία, στις οποίες χρωστάμε όλα όσα είμαστε και ελπίζουμε κάθε μέρα να τις κάνουμε περήφανες! Είναι αυτές που μας προσέφεραν τα πάντα για να γίνουμε οι άνθρωποι μου είμαστε και δεν μπορούμε να  εκφράσουμε την τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όλα αυτά.

Θα σας δείξω λοιπόν σήμερα λόγω ημέρας, το δωράκι που παρήγγειλα στο έτερον M για την μανούλα μου! Για όσους από εσάς σας θυμίσει κάτι, το ζήλεψα και το εμπνεύστηκα από το δώρο που είχε φτιάξει για τα γενέθλια της φίλης της Μαρίας!
Να το λοιπόν! Είναι ένα mini book, γεμάτο από φωτογραφίες δικές μου και της μαμάς μου, η καθεμία με ξεχωριστή σημασία και τα λόγια από το τραγούδι μας! Ένα τραγούδι που εδώ και πολλά χρόνια το τραγουδάμε η μια στην άλλη στις δύσκολες στιγμές μας! Σας αφήνω να αποπλεύσετε την δουλεία της υπέροχης φίλης μου!












Ελπίζω να σας άρεσε! Αν είσαστε μανούλα, χρόνια πολλά! Αν δεν είσαστε, πείτε χρόνια πολλά στη μαμά σας και χαρίστε της το πιο γλυκό σας χαμόγελο κάθε μέρα! Και εγώ να πω με τη σειρά μου, Χρόνια πολλά μανούλα! Σ’αγαπώ…

Εγώ, η Μαριλένα!

6 σχόλια:

  1. Φιλη μου, να χαιρομαστε τις μανουλες μας! Ελπιζω να αρεσε της μαμας Καιτης το δωρο, της στελνω την αγαπη μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα θα σου πω.. συγκινήθηκε και ήθελε να σε πάρουμε τηλέφωνο 2 το πρωί να σου πει πόσο της άρεσε!!!

      Διαγραφή
  2. χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες...πολύ καλή ανάρτηση για τις μάνες έκανες να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο mini book είναι αυτό!!!Σίγουρα θα το λάτρεψε η μανούλα σου!!!Χρόνια της πολλά και να τη χαίρεσαι!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι είναι υπέροχο!!! Κυριολεκτικά το λάτρεψε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...