Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

A heart for my ValentineΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου…  Κάποιοι την λατρεύουν και κάποιοι την μισούν. Εγώ πάλι είμαι σε μια ενδιάμεση κατάσταση. 
Με τον άνθρωπο μου, δεν χρειαζόμαστε μια ιδιαίτερη μέρα για να γιορτάσουμε το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο και πιστεύω πως όλοι έτσι νιώθουμε. Για όσους είναι ερωτευμένοι, όλες οι μέρες είναι γιορτή και οι ώρες που περνάμε με τον σύντροφό μας είναι όλες ξεχωριστές!!! Παρόλα αυτά, δεν είμαι κατά τις ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Μου αρέσει με έναν περίεργο τρόπο. Είναι μια μέρα ξεχωριστή όχι γιατί γιορτάζεις τον έρωτά σου, αλλά γιατί ο κόσμος γύρω σου είναι πιο γιορτινός. Στολισμένες βιτρίνες, κόκκινο του πάθους , μπαλόνια τριαντάφυλλα κάνουν την Αθήνα μια πιο χαρούμενη πόλη και εμένα μου φτιάχνουν τη διάθεση.

Μπαίνοντας λοιπόν και εγώ στο κλίμα και λόγω του bazaar που πραγματοποιήσαμε έκανα κάποιες καρδιές κρεμάστρες με αγαπησιάρικη θεματολογία και όχι μόνο. Ελπίζω να σας αρέσουν λοιπόν!

Αυτά τα δύο φτιάχτηκαν ειδικά για τον Άγιο Βαλεντίνο όπως φαίνεται και από την εικόνα τους!

Coffe time!


Like a lady...Και φυσικά κάτι σε πιο γήινο μοτίβο!!!!

Είτε λοιπόν σας αρέσει είτε όχι αυτή η γιορτή, εγώ σας εύχομαι χρόνια πολλά και να χαρίσετε την καρδιά σας σε όποιον το αξίζει, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα που περνάτε μαζί!!!


 Εγώ, η Μαριλένα!

4 σχόλια:

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...