Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες μας!

 
Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι μέσα σε λίγες μόλις ώρες το νέο μας blog-ό-σπιτο απέκτησε τους πρώτους του φίλους, και τα πρώτα σχόλια γράφτηκαν για το καλωσόρισμα! Ευχαριστούμε πολύ!!! Είπαμε λοιπόν να δείξουμε καλά δείγματα γραφής εξ' αρχής...
 
Η πρώτη δημιουργία που αποφασίσαμε να σας δείξουμε, είναι και η πιο πρόσφατη: μόλις μερικών ωρών! Είναι η πρώτη μας προσπάθεια να δημιουργήσουμε μενταγιόν (τα οποία βλέπετε εδώ όχι κρεμασμένα αλλά σκέτα ), με σύρμα αλπακά και ημιπολίτιμους λίθους.
 
Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε το σύρμα εξαιτίας μας, τελικά τα κατάφερε, και ελπίζουμε να σας αρέσει το αποτέλεσμα!
 
 
 
 
 
Αυτό το έφτιαξα εγώ, η Μαριλένα. Χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου χρώμα που είναι το μοβ, όπως θα καταλάβετε και από επόμενες αναρτήσεις!...


Αυτό το έφτιαξα εγώ, η Μαριάννα. Χρησιμοποίησα... ό,τι χρώμα βρήκα! Αλλά τελικά ο συνδυασμός μου αρέσει, είναι ωραία χρώματα γι' αυτή την εποχή...

Εναλλακτικά, νομίζουμε ότι τα μενταγιόν αυτά θα ήταν όμορφα και για καρφίτσες.
Είναι ευπρόσδεκτα τα σχόλιά σας για το πως θα φορούσατε εσείς ένα τέτοιο κομμάτι, ή οποιαδήποτε άλλη σκέψη σας! Και φυσικά, για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας "Μιλήστε μας"!

Καλό ΣΚ!


Μαριλένα και Μαριάννα
ή                   
Μαριάννα και Μαριλένα
 
 


7 σχόλια:

  1. Κορίτσια καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι. Εύχομαι να γεμίζει φίλους και οι δημιουργίες σας να είναι πάντα ωραίες και καλαίσθητες.... όπως αυτά τα δυο μενταγιόν! Πολύ όμορφα και με υπέροχα χρώματα. Θα μου άρεσαν για καρφίτσες....
    Φιλάκια και καλή βδομάδα
    ΥΓ Τρελαίνομαι για καραμελάκια M&M!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλία, καλωσήρθες στην παρέα μας! Χαίρομαι που σου αρέσουν τα μενταγιόν μας, και που συμφωνείς με την ιδέα της καρφίτσας. Ελπίζουμε να τα λέμε συχνά!

      Μαριάννα

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή!! Εύχομαι πολλούς φίλους στο όμορφο σπιτάκι σας!!! Τα κοσμήματα υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τις ευχές και το όμορφο σχόλιο!

      Μαριάννα

      Διαγραφή
  3. Thanks for visiting our blog and leaving such a kind comment!
    Both of us are now followers of your blog which we find really cool!
    We hope to see you around often!

    Μαριλένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριλένα και Μαριάννα, φυσικά και πιάνεται...Τόσο όμορφο κόσμημα!!!Τέλειο!!Μπράβο σας!!! Σας εύχομαι καλή σας επιτυχία στο δημιουργικό μου Giveaway!!!Eυχαριστώ για την ανάρτηση του μπάνερ μου, φυσικά και θα διπλασιαστεί η συμμετοχή σας!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια, γιατί είχα μια ανησυχία μήπως ήθελες κάτι καθαρά φθινοπωρινό! Σε παρακαλώ, αντί να διπλασιαστεί η συμμετοχή του blog να μετρήσει ως μια για την Μαριλένα και μια για μένα, αν είναι εύκολο! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντές σου!!!

      Διαγραφή

Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας γι' αυτή την ιστορία μας!...